header image 2  
Al meer dan 25 jaar

 
 
ER IS MEER

Hoewel het sporten centraal staat, worden zo als het zo mooi heet “de buitenschoolse activiteiten” niet vergeten.

Zo worden er ook avonden georganiseerd waar ook de partner aan kan deelnemen en onder een genot van een “natje en een droogje”  men elkaar op een andere manier leert kennen.

In het verleden zijn er al meerde geslaagde avonden geweest b.v bij een chinees restaurant, een spellen avond bij de Pandoer en een gezellige barbecue in een achtertuin. Ook hebben we de kegeltjes laten rollen met als afsluiting lekker steengrillen.

Het is ook een traditie geworden om de laatste avond voor de vakantie af te sluiten met een “terrasje in de stad”.

Ook zijn er uitgaven verschenen van een nieuwsblad dat wij een aantal keren per jaar uitgeven. Daarin komen artikelen te staan over hoe je om moet gaan met rugpijn of ter voorkoming van rugpijn, ook bewegings oefeningen komen aan bod.           

Verder staat er een verjaardags kalender en enkele feest en gedenkdagen in. Ook kunnen alle leden als ze willen een stukje schrijven over zich zelf of wat ze bezig houdt.

 

Mocht u na dit alles te hebben gelezen ook interesse hebben om deel uit te maken van deze gezellige trimclub, neem dan contact met ons op, de gegevens vindt u op onze website.

 

 
 


links


product image 1

IN DENEMARKEN 

product image 1

product image 1

product image 1

product image 1

product image 2

product image 2

Klik eens!!