header image 2  
Al meer dan 25 jaar

 
 

KOOKTIP

 

Benodigdheden:

1 zak Noorse wilde zalm ( of verse )     + 100 gram p.p
1 bolletje knoflook ( verse )
Gesnipperde uitjes
Kruidenboter
Aluminiumfolie
Olijfolie
Citroensap
Zeezout ( uit de molen )
4 seizoenen peper ( uit de molen )
Alioli  (kruidenmix op basis van knoflook )
Basilicum ( gedroogd )
Bieslook ( gedroogd )

Bereiding wijzen:

Scheur de aluminiumfolie in stukjes van + 25x30 cm.
Smeer de aluminiumfolie in met olijfolie waar de zalm komt te liggen.
Snij de zalmmoot van + 100 gram in vier reepjes en besprenkel ze ruim met citroensap. Dan een paar draaien met de peper en de zeezout molen. Bestrooi de zalm licht met alioli, basilicum en bieslook.
Strooi nu wat knoflook en gesnipperde uitjes over het geheel en doe er een flinke mop kruiden boter er boven op.
Vouw nu de aluminiumfolie dicht in de vorm van een zakje.
De zakjes moeten ongeveer 10-12 minuten garen op de BBQ.

Zakjes een dag van te voren maken om alles lekker te laten intrekken in de koeling

 

 
 


PRODUCT PHOTO

product image 1
benodigdheden.

product image 1
met alle ingredriënten

product image 2
klaar voor BBQ